Even voorstellen

Keeswaardigheden

Fred, Walter en Robert staken in 1995 de koppen bij elkaar. Wij deden dat in de buurt van de Kees Faessens Rolwagensteeg in Gouda.  Muziek wilden we gaan maken, en zingen, maar dan wel in onze moerstaal. Ook bassist Joop sloot zich aan, hij stond borg voor berg aan blues ervaring. Joop overleed in 2005. Jan heeft nu zijn plaats ingenomen.

We hebben ons genoemd naar de plek waar onze muzikale vriendschap is begonnen: de Kees Faessens Rolwagensteeg.

Het repertoire moest ook niet voor de hand liggen. Wat dat betreft is er keuze in overvloed. Er zijn onnoemlijk veel,liedjes gemaakt. Veel ervan hoor je nooit meer. Daar hebben wij wat aan gedaan.

Kijk maar eens hier: VlooienCircus, kikker, Laat de mensen nu maar, helemaal door het dolle, Bontjas, Met zulke rozen, waar ga je heen, de Fles, Ototje en nog veel meer uit de oude doos.

Tex mex, smartlap, cabaret een vleugje rock ‘n roll en de al genoemde blues zijn de genres die wij spelen. Meerstemmige zang en altijd liedjes met een knipoog. We spelen bij voorkeur onversterkt, akoestisch dus. Vaak op straat en s’winters bij voorkeur binnen. Denk niet dat we graag in de achtergrond staan. Of als muzikaal behang fungeren. Nee bij ons spat dat behang van de muur! Altijd vrolijk en vooral aanwezig.

Op festivals dringen we vaak door tot de finale. Tot twee keer toe winnaar van de publieksprijs! Gouden Pet in Leiden, Dat Muziekfestival in Alphen a/d Rijn, Houtmanplantsoen concert in Gouda.

Meer dan muziek alleen.

Naast muziek verzorgen wij ook ontvangst, ober, schoenpoets, ceremonieactiviteiten. Living statue. We verzorgen de begeleiding voor musicals en openingen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.